Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

De ce este bine sa folosesti sisteme de stingere a incendiilor

Va reocmandam sa intrati pe instalatii de stingere si prevenire a focului Dambovita. In momentul in care un incendiu are loc intr-o cladire cu etaje, se va extinde rapid de la un etaj la altul fiind ajutat de oxigenul din incaperi. Acest lucru este destul de frecvent in locuinta rezidentiala cu doua si trei etaje, dar cu un sistem de stropire antiincendiu, puteti evita aceasta deteriorare suplimentara. Sistemele de aspersoare  vor ajuta la mentinerea focului intr-o singura camera in loc sa-l raspandeasca.

Din pacate, exista o multime de conceptii gresite despre siguranta si protectia impotriva incendiilor si este important ca oamenii sa separe miturile de fapte reale. De exemplu, sistemele de aspersoare au fost folosite in cladiri de ani de zile si au dovedit ca protejeaza ocupantii si proprietatile impotriva incendiilor, dar exista inca multe mituri care inconjoara sistemele de protectie impotriva incendiilor. Continuati sa cititi pentru a afla adevarul din spatele acestor conceptii gresite despre sistemele de stingere a incendiilor. Se recomanda utilizarea celor mai bune instalatii de stingere si prevenire a incendiilor.

Se spune ca alarmele de fum sunt suficiente. Aceasta afirmatie comuna potrivit careia alarmele de fum ofera o protectie suficienta impotriva incendiilor in cladiri este pur si simplu falsa. Alarmele de fum sunt echipamente importante de protectie impotriva incendiilor, dar avertizeaza doar ocupantii de existenta fumului sau focului si nu fac nimic pentru a-l stinge.

Aspersoarele de incendiu sunt cruciale pentru reducerea caldurii, a flacarilor si a fumului dintr-un foc pentru a oferi ocupantilor cladirii suficient timp pentru a iesi in siguranta. De asemenea, in timp ce alarma de fum reduce sansele de deces prin incendiu la jumatate, sistemele de aspersoare din locuinte reduc riscul de deces la aproximativ 80 la suta.

Un astfel de sistem are nevoie si de servicii de intretinere iar recomandarea merge spre mentenanta instalatii antiincendiu Dambovita.