Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Avantajele oferite de centralele in condensatie

Accesati centrala Motan Brasov pentru a gasi cele mai bune solutii si pentru oferte speciale.

Pretul centralei difera in functie de brand, model si puterea de care aveti nevoie, in functie de configuratia locuintei. Apoi, trebuie sa aveti un contract de intretinere anual cu un profesionist licentiat, pentru mentenanta.

Investitia intr-o centrala in condensatie ofera mai multe etape specifice:

indepartarea si evacuarea cazanului vechi;

cumpararea noului cazan;

montarea noului cazan;

racorduri de conducte, cabluri electrice, radiatoare, rezervor de apa …

conectarea la reteaua de apa uzata;

lucrari adiacente instalarii;

punerea in functiune a sistemului;

Succesul centralei in condensatie vine din performanta sa incredibila, dar si din partea practica – boilerul este compact si se adapteaza in majoritatea cazurilor.

Aceste centrale sunt instalate doar de catre specialisti. Instalarea este comparabila cu cea a centralei conventionale. Este conectat la reteaua de gaz metan – sau, uneori, la un rezervor individual de gaz – la rezervorul de apa sanitara si la sistemul de incalzire. Va recomandam sa utilizati o centrala in condensatie Immergas.

Conditia necesara pentru instalarea unei centrale pe gaz in condensatie este posibilitatea conectarii acestuia la reteaua de apa calda pentru incalzire centrala care alimenteaza radiatoarele sau sistemul de incalzire prin pardoseala. Instalatorul verifica calitatea apei din acest sistem si cere in prealabil montarea de filtre daca nu este multumit de rezultat. Este oricum recomandat sa o faca, unii producatori chiar cer acest lucru, suspendand garantia produsului lor pentru aceasta conditie.

Infundarea tevilor retelei reduce performantele centralei in condensatie si cauzeaza defectiuni.

In plus, instalatorul va trebui sa se gandeasca la impartirea circuitelor in functie de zone si de nivelul de temperatura: radiatoare, podele incalzitoare, apa calda menajera pentru a controla temperaturile de revenire ale circuitului (temperatura scazuta), ceea ce face posibila optimizarea randamentului cazanului in condensare.

Odata ce instalarea este finalizata, specialistul incepe punerea in functiune a centralei cu condensare. Acesta explica functionarea si primii pasi care trebuie adoptati in cazul unei defectiuni. Pentru cele mai bune preturi va recomandam centrale termice in condensatie Brasov.