Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Care este procesul de instalare a unui paratrasnet?

Care este procesul de realizare a unei instalatii paratrasnet? Instalarea unui sistem de protectie impotriva fulgerelor este format din trei etape:

1.Efectuarea unei evaluari a riscului de iluminare cu o analiza a sferei rulante

O evaluare a riscului de iluminare se refera la o varietate de factori care implica cladirea, inclusiv valoarea proprietatii in structura, numarul de persoane din structura si cat de des se afla in ea (24/7 fata de 40 de ore pe saptamana), sitemele electrice, sensibilitatea echipamentului, apropierea de obiecte inflamabile (paduri, )si multe altele. Evaluarea riscului de iluminare va oferi un nivel de protectie recomandat de la I pana la IV in mod special pentru cladiri, nivelul I fiind cel mai stricte si cel mai costisitor pentru instalare.

Evaluarea riscului de iluminare va furniza in plus tipurile de dispozitive de protectie la supratensiuni care sunt necesare special pentru structura. Evaluarea riscului de iluminare ne va spune, de asemenea, daca sunt necesare studii mai avansate privind fulgerul, cum ar fi studiul spectrului de frecvente si studiile in domeniul timpului.

2..Design-ul sistemului de protectie impotriva fulgerului

Odata ce evaluarea riscului de iluminare ne spune ce nivel de protectie este necesar, designul fizic poate incepe. Se poate determina numarul de antene si conductori si se vor emite desene de constructie.

3.Montarea

Dupa finalizarea proiectarii sistemului de protectie impotriva fulgerului, firma autorizata pentru asa ceva poate incepe operatiunea de montare paratrasnet.

Necesitatea evaluarii impartiale a sistemelor de protectie impotriva fulgerelor

Dupa cum stiti, companiile de protectie a iluminatului vor gestiona in mod obisnuit toate cele trei faze de mai sus. Problema pentru multi dintre clienti este ca firma de protectie impotriva trasnetelor este motivata financiar sa le vanda cel mai inalt nivel de protectie pe care il pot oferi, care poate fi foarte costisitor, asadar alegeti o firma nu foarte costisitoare dar care va poate oferi un sistem paratrasnet bun.

In ceea ce priveste proiectarea si constructia sistemelor, este comun sa se permita societatii de protectie a iluminatului sa proiecteze si sa instaleze sistemul dvs., deoarece atribuie responsabilitatea unei singure entitati. Unele companii de protectie impotriva trasnetului fac doar proiectarea sistemului de protectie impotriva trasnetului si vind materialele, fara instalarea acestora. Deci, ati putea avea trei companii separate implicate in sistemul de protectie impotriva trasnetelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.