Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Ce poti vedea in Cluj

Dupa ce ti-ai gasit Cazare Cluj iti recomandam cateva obiective turistice pe care le poti vizita in zona.

Clujul are cea mai mare gradina botanica. Desi Bucurestiul si Clujul au  Gradini Botanice de aproximativ aceeasi marime si au afisat in jur de 10.000 de specii de plante, ceea ce face diferenta in Cluj sunt gradinile japoneze si romane. Prima, cu un parau si o casa in stil japonez, este cea mai vizitata in primavara, cand este inconjurata de copaci infloriti, in timp ce a doua este o bucurie in orice anotimp si include ramasite arheologice din vremea cand Cluj-Napoca era o colonie romana.

Situat la 30 de kilometri nord-vest de oras, Lacul Tarnita este un punct major de atractie in vara. Iubitorii de sporturi nautice se arunca in lac, un rezervor de 70 de metri alimentat de apele Somesului Cald, sa inoate, sa vada apa si sa concureze la triatlon. Bazinul de inot al triatlonului organizat de organizatiile sportive locale, acum in a treia editie, se desfasoara pe Lacul Tarnita. Daca vrei sa te distrezi poti alege si cazarea la pensiuni Rachitele.

Timp de trei saptamani, in fiecare an, toti ochii sunt orientati spre Cluj, cand orasul gazduieste cele trei mari festivaluri ale tarii. Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), o rampa de lansare pentru filmele romanesti si, de obicei, locul in care publicul local devine pentru a vedea caracteristicile noului val de regizori romani imediat dupa Cannes. Electric Castle, care are loc in iulie, la Castelul Bánffy, langa Cluj si Untold. Puteti gasi cazare Apuseni la cele mai bune preturi.

Una dintre cele mai mari atractii din Romania, mina de sare de la Turda gazduieste un parc de distractii in interior si un lac subteran pe care poti sa iei o barca. Timpul petrecut in interior este asociat cu beneficii multiple pentru sanatate; de aceea mina are zone diferite in care puteti juca handbal, baschet si ping-pong.