Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Ce poti vizita in Slanic Moldova

Atunci cand esti in cautare de cazare Slanic Moldova iti recomandam sa incerci Complex Cristal pentru un sejur interesant in care nu ai cum sa te plictisesti. Iti doresti sa petreci un weekend relaxant in natura, intr-un loc linistit, cu paduri intinse si aer curat? Avem solutia potrivita – Slanic Moldova este una dintre cele mai frumoase statiuni din Romania.

Statiunea este cunoscuta de turisti datorita multitudinii de izvoare cu ape minerale, cu calitati premiate internationa. Imediat cum ajungi in aceasta statiune esti cucerit de cladirile interbleice. In parcul central poti vedea Cazinoul care domina parcul prin marime si arhitectura. Acesta a fost locul preferat pentru vacanta al lui Caragiale.

Oferta cazare Slanic Moldova este una variata si merita cu siguranta sa incerci Complex Cristal in orice sezon. Amplasarea face ca atingerea tuturor obiectivelor turistice ale zonei sa fie posibila. O adevarata oaza de verdeata cu alei cu flori, fantani arteziene si brazi, parcul central este impreuna cu cazinoul o mostenire a perioadei interbelice. Din loc in loc poti gasi si panouri informative cu traseele montane pe care poti sa le parcurgi, informatii despre fauna, izvoarele existente si beneficiile pe care le ofera.

Acest parc este curat si linistit, iar turistii sunt incantati de oaza de verdeata ce ii asteaptea mereu pentru relaxare. In parc exista si un foisori in care vara in serile calduroase au loc concerte folk. La intrarea principala, exista un ecran care prezinta imagini ale statiunii si jos sunt ghivece de flori care arata data exacta. Tot in parc gasesti si o zona special amenajata pentru copii. parcul este modern si ingrijit iar felinarele lumineaza placut la lasarea serii.

Gasesti mai multe oferte cazare Slanic Moldova insa cea mai recomandata este Complex Cristal, unde te poti distra intr-un mediu rustic specific zonei, fiind aproape de natura, dar si de oras in acelasi timp.