Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Ce sunt brichetele din paie?

Una dintre cele mai intalnite metode de „reutilizare” a deseurilor de paie sunt acele brichete din paie doarece brichetarea acestora prezinta o solutie usor de gestionat pentru deseuri si acestea pot aduce profit.

Deseurile de paie reprezinta un material valoros pentru biomasa, care poate fi utilizat de centralele electrice si de incalzire ca biocombustibil industrial. In timp ce deseurile de paie pot fi folosite intr-o varietate de moduri, inclusiv pentru asternuturile de animale si incinerare, brichetarea de paie ofera agricultorilor si organizatiilor un nou flux de venit din produsul lor rezidual.

In loc sa depoziteze deseurile de paie in recipiente si instalatii pentru a se asigura ca acestea raman in afara ploii, brichetarea ofera o optiune pentru eliminarea nevoii de depozitare.

Pentru deseurile de paie din brichete, materialul trebuie sa aiba un continut de umiditate de 15%, iar paiele trebuie sa aiba dimensiunile de doi centimetri sau mai putin. Cu aceste cerinte, companiile pot incepe sa reduca costurile de depozitare si eliminare a deseurilor de paie. Brichetele produse din deseuri de paie sunt usor de gestionat si gata de a fi transportate intr-o instalatie de depozitare sau de a fi vandute.

Sistemele de brichetat din lemn utilizeaza sisteme hidraulice pentru a comprima brichete de paie si biomasa, ideale pentru depozitare si revanzare. Brichetele fabricate de masinile de bricheta din paie  sunt in mod constant dimensionate si curate. Toate sistemele de brichetare din lemn si din biomasa sunt autoperfectionate, nu necesita o intretinere mare si ocupa o cantitate minima de spatiu.

Deoarece brichetele de paie se formeaza sub presiune inalta fara material de legatura, materialul de paie ramane in forma sa naturala. Brichetele produse din deseuri de paie sunt o sursa excelenta de biocombustibil industrial, adesea folosite de instalatiile de ciment si de combustibilul cazanului si de arzatoarele in aer liber.

Cu ajutorul imbrichetarii paielor dvs., puteti recupera valoarea deseurilor de paie. Exista de asemnea si brichete din rumegus, acestea pot fi utilizate de asemenea pentru incazire si poate reduce spatiul de depozitare al acestuia. Un lucru important de stiu este ca din deseurile de rumegus pot fi realizate si peleti de rumegus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.