Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Cum alegi un odorizant auto

Vanesica iti ofera odorizante profesionale la cele mai bune preturi de pe piata.

Cum functioneaza parfumarea autovehiculelor?

Odorizatoarele de aer, reprezentate de sticlute care se monteaza la aerisire, consta dintr-un dop din lemn, care serveste ca difuzor de aroma. Lemnul permite ca aroma sa fie detasata si sa se raspandeasca in interiorul masinii.

Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi putin flaconul fara a varsa esenta din interior. Ulterior va trebui sa il inmultesti pentru 3 sau 4 secunde. In tot acest timp poti vedea ca lemnul absoarbe esenta din sticluta pentru a odoriza intreg interiorul masinii.

Un nou trend este dat de odorizante personalizate. Aceste odorizante pot sa fie folosite in mai multe scopuri. Indiferent daca vrei un odorizant pe care sa il pui in propria masina, personalizat cu un mesaj motivational sau o imagine, sau vrei odorizante pentru campaniile promotionale, efectele sunt cu siguranta cele dorite.

Poti personaliza odorizantele cu sigla firmei sau cu alte elemente si toti cei care le vor primi vor fi cu siguranta multumiti de un astfel de cadou promotional. Toate odorizantele de la Vanesica, chiar si cele mai ieftine, sunt de cea mai buna calitate, ceea ce inseamna ca vei reusi cu siguranta sa obtii efectele dorite in campania de promovare. Potentialii clienti si parteneri apreciaza materialele promotionale bune.

Atunci cand esti in cautare de odorizante auto ieftine pe Vanesica ai o gama vasta de produse din care poti alege. Chiar daca sunt odorizante mai ieftine, calitatea ramane neatinsa ceea ce inseamna ca vei putea sa ai un miros superb si persistent in masina in timp ce nu cheltuiesti foarte mult pe un odorizant.

Pe timpul verii iti recomandam sa alegi aromele fresh si mirosurile de citrice, sau aromele puternice cum ar fi cea de ocean. Interiorul masinii tale va mirosi absolut superb. Daca se fumeaza inauntru, un odorizant care atrage fumul de tigara si il neutralizeaza este cea mai buna solutie.