Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Cum sa va alegeti centrala in functie de nevoile dvs?

Atunci cand doriti sa achizitionati o centrala terminca pentru casa dvs. trebuie sa tineti cont de mai multe criterii cum ar fii suprafata locuinte dvs, volumul ce trebuie incalzit, numarul de consumatori de apa calda, numarul de bucatarii si de bai, gradul de izolare al locuinte si nu in ultimul rand necesarul de energie.

Randament si energie.

Cel mai bun randament dar de asmenea si cea mai ridicata eficienta o au centralele termince in condesare. Acestea difera fata de centralele claice prin eficenta lor energetica, doarece aceste centrale in condensare pot ajunge pana o eficienta de aproimativ 109 % asta deoarece contin cateva componente speciala astea permitand sa recupereze calura din condens, pe cand centralele termince clasice pot ajunge la un randament de maximum 94%, asdar de aici reiese si un consum cu 35% mai putin, atunci cand utilizam o centrala in condensare iar cantitatea de caldura produsa este aceeasi.

Un alt avantaj pe care centralele in condensare il au este acela ca ele pot functiona pe mai multe tipuri de instalatii pentru incalzire, prin pardoseala (agent termic la temperaturi joase sau ridicate) sau prin radiatoare. In cazul in care sunteti din bucuresti si doriti sa va instalati centrala dvs. termica, cea mai buna alegere ar fi montaj centrale termice bucuresti.

Capacitatea furnizarii de apa calda

Puterea termica a centralei este factorul de care depinde producerea de apa calda menajera, acesta masurandu-se prin debitul obtinut la litri per minut, si la diferenta de temperature intre apa calda de la robinet si apa rece din retea. Debitul de apa calda furnizata va fi mai mare cu cat mai mare va fi si puterea centralei, asta inseamna de asemenea si ca numarul de consumatori utilizati simultan este mai mare. O centrala care sa furnizeze o putere intre 29-30 KW ar fi cea mai potrivita atunci cand dorim sa utilizam 2 consumatori pe timpul iernii, insa trebuie sa stiti de asemenea ca exista si central cu boiler incorporate, acestea producand doar incalzirea dupa care incalzirea apei calde se va face prin cuplarea rezervorului de acumulare la un boilder indirect.

Sistemul de diagnoza si informare

Aceste este modul prin care starea de functionare a centralei poate fii consultat in permanenta

Deoarece tehnologia a avansat, noile centrale mai moderne vin la pachet cu sisteme complexe de informare si diagnoza care pot fii verificate in permanenta pentru a fii verificata starea de functionare. Aceasta autodiagnoza si informare se poate realiza prin coduri sau combinatii de leduri. Aceste 2 lucruri sunt folositoare atat instalatorului cat si utilizatorului. De asemenea functionarea acesteia poate fi verificata mai detaliat, daca sunteti din Bucuresti si intampinati probleme cu centrala dvs. puteti accesa revizie centrale termice bucuresti si veti avea parte de cel mai bun service centrale bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.