Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

De ce sa cumperi cadouri personalizate?

Daca vrei sa oferi un cadou interesant poti opta pentru personalizare tablou canvas. Un tablou canvas reprezinta rezultatul unei imagini imprimate pe panza care se va intinde pe un sasiu din lemn. Tablourile canvas sunt utilizate in design interior utilizand imagini personale sau stoc. Tablourile pot sa simuleze aspectul picturilor acrilice sua in ulei.

Poti reproduce si opere de arta care au fost imprimate pe panza utilizand tiparul offset. Imprimarea pe panza se face acum prin sublimare sau utilizand jetul de cerneala. Materialul pentru imprimare este in general bumbac sau material sintetic. Toate aceste metode permit fotografilor si artistilor sa imprime lucrari direct pe panza la cea mai buna calitate.

O alta idee buan pentru cadouri este reprezentata de cristale foto ieftine. Acestea sunt personalizate prin sublimare cu ajutorul elementelor care trec din stare solida in stare gazoasa. Astfel sublimarea permite pigmentului de culoare sa treava de pe coala pe suportul final, cum ar fi cristalul foto, o cana sau un puzzle. Sublimarea functioneaza doar pentru personalizari pe culoarea alb.

Cristalele foto sunt obiecte decorative interesante si moderne. Ele pot fi oferite pe post de cadou cu care vei impresiona cu siguranta. In plus, poti sa gasesti cristale foto in cele mai interesante forme. Cristalele au de cele mai multe ori si un suport pe care vor sta in asa fel incat sa fie perfect pozitionate pe suportul in care sunt puse.

Alegand sa personalizezi cu imagini sugestive cristale foto, vei oferi cu siguranta un cadou unic.

Daca daruiesti cadouri ieftine personalizate, destinatarul va sti ca obiectul primit a fost realizat special pentru el. Nu este deloc greu sa gasesti un cadou care sa atraga atentia, sa fie perfect si sa coste putin. Tot ce trebuie sa faci este sa il personalizezi cu un mesaj interesant, o poza sugestiva sau o amintire comuna si ai obtinut un cadou unic, chiar daca este vorba doar despre o cana personalizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.