Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

De ce sa folosesti ferestre din PVC?

Pentru o gama completa de produse va recomandam sa accesati linkul tamplarie Botosani

Tamplarie din lemn a fost mult timp populara, insa a fost intrecuta de aluminiu si PVC.

Lemnul  este, fara indoiala, cel mai nobil si cel mai autentic material, dar eleganta si traditia au un cost. In plus, lemnul necesita o intretinere considerabila si trebuie tratat cu produse speciale. Lemnul este, de asemenea, mai putin rezistent la variatiile climatice decat aluminiul si PVC-ul.

Ferestrele din aluminiu sunt utilizate in general pentru constructii mari cu geamuri sau verdande datorita rigiditatii materialului. Este, de asemenea, apreciat pentru finetea profilurilor care largeste suprafata geamului.

De ceva timp, ferestrele din PVC au continuat sa castige popularitate. PVC-ul este cel mai folosit material pentru realizarea ferestrelor si usilor. Si pentru un motiv bun! PVC ofera cel mai bun raport calitate pret, combinand si alte avantaje cum ar fi: intretinere usoara, material anticoroziv, longevitate inalta, rezistenta la radiatii UV: fara decolorare sau risc de ingalbenire, rezistenta la socuri si efectele timpului, rezistenta la ploaie: nu exista riscul de rugina, material 100% reciclabil.

Alegand termopane Rehau Botosani veti obtine cele mai bune oferte in materie de rame si ferestre sau usi. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati firma si un specialist va analiza nevoile dumneavoastra in materie de rame si materiale.

Retineti ca ramele din PVC ofera performante excelente de izolare termica si acustica. In plus, optand pentru PVC, puteti alege dintre diferite procese de finisare, modele si o gama larga de culori.

Va recomandam tamplarie PVC Botosani pentru cele mai bune materiale si preturi. In plus, toate produsele sunt de calitate si provin de la firme recunoscute in lume pentru produsele realizate din materiale rezistente si estetice. Odata instalate, ferestrele si usile din PVC vor ramane acolo mult timp, avand o durata de viata garantata foarte lunga.