Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

De ce sa iti pui parchet din bambus?


Daca vreti sa va instalati parchet masiv va oferim mai multe informatii despre parchetul din bambus.

Ecologic : Bambusul este fabricat din vegetație naturală. Planta de bambus este o resursă extrem de regenerabilă, capabilă să crească până la maturitate în doar trei până la cinci ani. Asta inseamna ca bambusul se regenereazamai rapid decât copacii cu lemn de esență tare, care pot avea nevoie de mai mult de douăzeci de ani sau mai mult pentru a ajunge la maturitate.

Menținerea ușoară : bambusul este relativ ușor de întreținut. Pur și simplu trebuie să-l măturati sau să-l aspirați în mod regulat pentru a îndepărta reziduurile de particule mici. Puteți, de asemenea, să-l spălați ocazional, sau să-l curățați cu un produs de curățare a podelelor.

Rezistent la apă : Acest material este  mai rezistent la deteriorarea generata de ap, pete și deformare decât materialele din lemn de esență tare.

Materialul natural : Utilizarea materialelor naturale este o tendință importantă în industria construcțiilor in prezent. Pe măsură ce oamenii devin din ce în ce mai conștienți de ecologie, ei cer produse care reflectă aceste valori. Ei caută, de asemenea, materiale și desene sau modele care resping lumea modernă și se concentrează, în schimb, asupra personalității individuale și a evoluției naturale.

Pret : Acest material este ca si pret aproximativ la acelasi nivel cu majoritatea parchetului din lemn stratificat. Ar trebui să evitați materialele de slaba calitate, deoarece acestea sunt de multe ori foarte putin rezistente si se vor deteriora rapid. Se poate monta prin mai multe metode inclusiv cu adeziv parchet.

Durabilitate : Există anumite tipuri de bambus care pot fi extrem de puternice, dure și durabile. Bambusul natural, necarbonizat, care a fost recoltat și fabricat în mod corespunzător, poate fi la fel de durabil ca și stejarul roșu.

Stil : Bambusul este un material pentru podele modern, care poate ridica eleganța unui spațiu aproape instantaneu. Are un aspect și un simt asemănător cu cel al lemnului de esență tare și totuși este diferit.  Poate fi folosit si pentru parchet stratificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.