Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

De ce se folosesc placile HPL in constructii

Constructiile cu placi HPL sunt tot mai prezente in constructii moderne. Acest laminat de inalta calitate si de buna presiune este descendentul direct al laminatului de plastic, aparut initial. Este unul dintre cele mai rezistente materiale decorative pentru suprafete si sunt disponibile cu proprietati speciale si performante, inclusiv cu o buna rezistenta chimica la uzura si la foc. Clasele speciale HPL pot sa fie laminate. Unele produse au muchiile curbate si prelucrate termic sau cu aplicatii de plastic.

Exista mai multe precautii pentur momentul in care sunt depozitate si manipulate pachetele de panouri HPL. In prezent, totul este mult mai simplu datorita tehnologiei. La fel cum s-a spus  si in alte articole, totul poate fi personalizat, inclusiv placile ceramice. De aceasta data discutam despre personalizarea peretilor.

Sunt mai multe solutii in directia aceasta iar HPL este un material foarte modern. Panourile sunt operatiuni pentru imbracarea peretilor cu o solutie speciala si foarte putin cunoscuta pentru acopeirea decorativa a peretilor cu placi HPL personalizate sau simple.

Primele placi HPL au aparut pe piata in 1913 fiind produse de o firma renumita din domeniu. HPL este un material obtinut prin laminarea la presiuni foarte mare a foilor de hartie de tipul Kraft care sunt imbinate cu rasina fenolica si sunt pastrate la 100 kg/cm 2.

Placile sunt folosite pentru placari HPL de inalta calitate. Producatorii au inovat in permanenta acest domeniu si au creat tendinte noi cu ocazia expoziilor anuale de profil. De asemenea au aparut si materiale noi cu caracteristici superioare primelor placi HPL auaprute.

HPL-ul este un compus format pe baza de hartie si cu rasini fenolice. Sunt mai multe foi de hartie de kraft care trec printr-o baie de rasini fenolice si sunt amplasate unele peste celelalte aplicand o foaie finala care da un décor special. Toate sunt puse intr-o presa speciala unde vor sta 1 ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.