Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

O calatorie la Cazanele Dunarii este o idee buna de concediu

Atunci cand cauti cazare Dunare Dubova vei gasi cea mai buna oferta de la Casa Mraco.

Daca ajungi la Cazane nu uita sa gusti preparatele locale. Se spune ca cea mai buna supa de peste este facuta cu apa din Dunare. Este ceva ce nu se mai aplica si, la urma urmei, chiar daca fierbeti apa, nu trebuie sa riscati sa beti daca nu este absolut necesar. Trebuie sa stiti insa ca cea mai buna supa de peste este facuta pe malul Dunarii. Supa de peste este alcatuita din mai multe specii de pesti si se serveste alaturi de mujdei de usturoi si mamaliga, eventual cu ardei iute.

Apusul si rasaritul sunt superbe. Pasarile si soarele creeaza un adevarat spectacol la Cazanele Dunarii. Uneori, si tantarii, dar acestia apar in iunie si pot fi tinuti la distanta cu solutii specifice. Spectacolul este de neuitat la rasaritul soarelui, iar apusul de soare este ceva ce nu trebuie ratat. Sunt doua momente de un romantism desavarsit si cele mai romantice fotografii vor impresiona cu siguranta prietenii de pe retetelele de socializare.

Exista mai multe oferte Cazanele Dunarii de care ar trebui sa profiti rezervand din timp deoarece zona este foarte cautata in special pe timpul verii si in perioada sarbatorilor de peste an, iar daca nu planifici din timp risti sa nu gasesti locuri disponibile.

Chiar daca nu esti un pescar amator, probabil va fi amuzant sa obtii o barca de pescuit si sa testati cat de multi pesti poti prinde de fapt. Daca nu mergi la pescuit langa pensiune, roaga-l pe barcagiu sa te duca in cele mai bune locuri.

Poti gasi cea mai buna oferta cazare Dubova la Casamraco loc in care personalul cu experienta abia asteapta sa te ghideze si sa iti faca cunostinta cu cele mai frumoase zone ale Cazanelor.