Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Sfaturi utile pentru petrecerea de botez

Pentru locuitorii capitalei care cauta saloane botez Bucuresti recomandam Bistro Dorobanti.

Va trebui sa determinati meniul si dulciurile si sa le discutati cu reprezentantii localului. La nivelul meniului, puteti da frau liber imaginatiei, nu exista un meniu pentru botezuri. Incercati sa potriviti cel mai bine acest lucru cu tema si locatia aleasa. Pentru piesa montata, definiti mai intai bugetul, apoi alegeti dulciurile. Numarul de portii va fi mai mare sau egal cu numarul de invitati. O idee buna este sa aveti si marturii cu ajutorul carora sa le multumiti oaspetilor pentru prezenta, sub forma de mici pachetele personalizate cu numele copilului.

Daca ati ales o petrecere tematica, va recomandam sa discutati cu organizatorul astfel incat intreaga petrecere sa respecte tema. Culorile trebuie alese in ton cu tema, florile si imprimeurile la fel. Daca aveti o tema din desene animate de exemplu, puteti face dulciurile in ton cu aceasta tema. Intrati pe localuri botez Bucuresti pentru a gasi cel mai bun local.

Este important sa existe un plan al meselor

Planul meselor si locul in care va sta fiecare persoana este foarte important. Fiecare masa va trebui sa aiba pe ea meniul. Daca vrei, poti face etichete personalizate pentru sticlele de vin si de sampanie in functie de persoanele care vor ocupa masa respectiva.  La un botez pot veni si persoane care nu se inteleg foarte bine, motiv pentru care se recomanda sa incercati sa nu ii puneti unii langa ceilalti.

Multumire pentru participare

La finalul botezului puteti face niste carti postale de multumire pentru invitatii care v-au facut ziua mai frumoase. Puteti alege sa cumparati aceste carduri de multumire sau sa le faceti in acelasi mod ca pe invitatii. O alta varianta la fel de eleganta este sa tipariti o fotografie de la botez si puteti solicita unui fotograf sa le faca astfel incat oaspetii sa ramana cu o mica amintire de la aceasta zii superba. Este recomandat sa trimiteti aceste carti de multumire la 15 zile dupa botez pentru a lasa o mica amintire oaspetilor veniti la petrecere.

Intra pe locatii botez Bucuresti si vei gasi cea mai buna oferta pentru botez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.