Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Sfaturi utile seminee

Daca sunteti interesati de seminee Brasov va recomandam sa urmati linkul.

Cum se gestioneaza fumul intr-un semineu

Capacul pentru cosul de fum joaca un rol decisiv in modul in care are loc tragerea la sorti. Pentru a simplifica acest lucru, este util sa va asigurati functionarea corecta a cosului de fum. Proiectia unui cos este determinata de presiunea de aspiratie a fumului. Daca deschiderea nu este suficient de mare, arderea nu va fi optima, deoarece fluxul de aer nu este continuu in interiorul semineului.

Protectie impotriva ploii si umiditatii

Este important sa puneti o palarie pe orificiul de evacuare al hornului pentru a proteja cosul de ploaie si de vanturi puternice. De fapt, fara protectie de acest tip pe iesirea din acoperis, ploaia se poate infiltra foarte usor in cos, ceea ce poate duce la probleme cum ar fi mucegaiul si de scurgerile interioare. Ploaia poate, de asemenea, sa deterioreze caramizile si sa afecteze imbinarile. Puteti gasi aici seminee Neamt.

Capacul, de asemenea, joaca un rol in protejarea impotriva vanturilor puternice. Impiedica variatiile meteorologice puternice in interiorul conductei si afecteaza arderea.

O alta caracteristica a capacului de cos este capacitatea sa de a retine scantei care rezulta din combustie si, in consecinta, pentru a evita riscul de incendiu. Intr-adevar, fara un capac de cos, o scanteie poate cadea pe acoperis sau pe peluza de gradina care se poate aprinde. Unele capace sunt in plus special concepute pentru a consolida acest rol.

Protectia animalelor

Este posibil ca pasarile si liliecii sa patrunda in interiorul cosului daca acesta nu este protejat. Pe langa faptul ca este periculos pentru animale, cosul poate fi complet obstructionat de un cuib , care va impiedica evacuarea fumului.

Acum aveti toate motivele pentru care este mai bine sa optati pentru instalarea unui capac pe cosul de fum si pe canalul de aerisire. In plus, costul este unul moderat deci poate fi instalat un capac pentru cos fara investitii majore. Daca vreti un semineu in Vrancea va recomandam seminee Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.