Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Sfaturi pentru a va intretine sistemul de canalizare

Cu toti stim ca o canalizare este dotata si cu un tub canalizare si ca deseori acesta se poate infunda si poate fi o mare bataie de cap pentru desfundarea acestuia sau probabil costisitor in unele cazuri, v-am pregatit mai jos cateva sfaturi utile pentru a va pastra canalizarea putin mai curata si pentru a-i oferi o viata putin mai lunga.

Aveti grija ce fel de substante aruncati.

Substantele chimice sau substantele daunatoare (cum ar fi inalbitorul, benzina, solventii, lacurile, vopselele, substantele de curatat caustice, pesticidele, substantele de inlaturare a lacului, grasimile si uleiurile) pot deteriora tubul canalizare mai ales daca acesta este unul din plastic si nu un tub canalizare beton.

Produsele care sunt greu de descompus (cum ar fi tampoane, scutece, servetele sanitare, prosoape de hartie, tesuturi, pisica, prezervative si deseuri de bucatarie) pot infunda conductele, pot umple rapid rezervoarele si pot reduce eficacitatea sistemului.

Reduceti utilizarea detergentilor pe baza de fosfati, a sapunurilor si a detergentilor pentru a reduce la minimum cresterea algelor in lacurile sau raurile din apropiere. Fosfatii pot afecta de asemenea calitatea apei.

Aflati cum sa va intretineti complet sistemul

Daca cumparati o proprietate rurala, asigurati-va ca dumneavoastra sau avocatul dvs. stabiliti daca exista un sistem septic al canalizarii si ca acesta functioneaza corespunzator. Dupa ce aveti o copie a planului acesteia, asigurati-va ca le pastrati intr-un loc sigur.

Conservati apa

Reduceti fluxul de deseuri in sistem prin instalarea unor elemente de economisire a apei in instalatiile de apa, folosirea masinilor de spalat vase si a masinilor de spalat rufe numai cu incarcatura medie,puteti de asemenea sa incercati sa faceti dusuri mai scurte.

Folositi un fitru effluent

Un filtru efluent instalat in rezervorul septic va reduce cantitatea de solide care intra in canalizare. Acest lucru va ajuta la prevenirea infundarii. Acesta va creste frecventa de pompare a rezervorului septic si va impune mentinerea filtrului pentru a impiedica infundarea in evacuarea septica a rezervorului.

Evitati constructia si suprautilizarea zonei

Evitati construirea de zone de parcare, terase, terenuri de tenis sau punti in zona sau bazinului de acumulare a apei. Traficul suplimentar sau greutatea pot zdrobi conductele sau pot compacta solul unde acestea se afla. Pentru mai multe detalii legate de intretinerea conductei de canalizare si elementele mai mult durabile unei astel de conducte precum acele tuburi de beton puteti lua legatura cu expertii dumar construct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.