Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Tipuri de balsam de rufe

Cea mai buna solutie este sa incercati detergenti profesionali.

Balsamuri concentrate : sunt practice, deoarece puteti utiliza mai putin produs decat cu un detergent conventional. Cu toate acestea, nu va bazati doar pe argumentul de marketing care pledeaza pentru un produs extrem de concentrat … pentru ca da, puteti utiliza mai putin produs decat cu un lichid conventional, dar nu veti obtine intotdeauna rezultate mai bune.

Capsulele : sunt din ce in ce mai prezente in rafturile magazinelor, marimea lor este convenabila si evitati sa varsati prea mult produs in masina dvs. … Ceea ce poate fi un avantaj sau un dezavantaj, deoarece cantitatea fixa ​​este prevazuta pentru un o anumita capacitate si un anumit grad de murdarie. Nu stii cum sa o adaptezi.

Nuci : aceste nuci contin saponina, un fel de detergent natural care actioneaza in contact cu apa. Inchideti trei-patru plicuri intr-o punga de in sau de bumbac, apoi glisati aceasta punga in tamburul masinii dvs. Daca doriti sa imbunatatiti efectul de curatare, puteti adauga praf de copt in plic. Retineti ca aceste nuci sunt eficiente numai de la 30 ° C.

Hainele pe care le porti, tipul de masina de spalat si pielea ta vor fi, prin urmare, criterii decisive pentru balsamurilor tale. Utilizand un balsam de rufe profesional veti reusi sa obtineti cele mai bune rezultate.

In timpul cercetarilor noastre, am favorizat formule hipoalergenice concepute pentru pielea sensibila. Am preferat detergentii lichizi decat pulberile, deoarece acestea sunt mai putin susceptibile sa lase reziduuri.

In cele din urma, pentru un impact mai putin daunator asupra mediului si pielii tale (in special daca ai pielea sensibila), iti recomandam sa localizezi urmatoarele componente pe eticheta produselor pe care vrei sa le cumperi : parfumuri sintetice, parabeni, ftalati. Ar fi bine sa eviti aceste substante.

Parfumuri sintetice : opteaza pentru detergenti care nu contin parfumuri sintetice sau coloranti. Retineti ca prezenta parfumurilor clasificate ca alergeni de regulamentul european trebuie mentionata atunci cand acestea intra in compozitie la peste 100 mg / kg. Va recomandam balsam de rufe Bucuresti.