Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Tipuri de inchirieri auto si diferentele dintre ele

Puteti opta si pentru inchiriat masini Craiova.

LOA si LLD, care este diferenta?

In ambele cazuri, este vorba de inchirierea unei masini. La sfarsitul contractului dvs. de inchiriere, trebuie sa returnati vehiculul si sa inchiriati altul sau sa opriti inchirierea pentru a va cumpara masina. Contractul de inchiriere cu optiune de cumparare (LOA) sau de leasing este o solutie pentru a inchiria o masina cu optiunea de a cumpara in cele din urma. Achizitionarea sau inchirierea de vehicule se poate face si in baza unui astfel de contract. Preferati sa aveti o masina mereu noua sau sa deveniti proprietar? Trebuie sa cantarim argumentele pro si contra.

Va recomandam sa intrati pe linkul inchiriere de masini Craiova, pentru mai multe oferte.

Cumparati sau inchiriati o masina, fara nici o diferenta, legea va obliga sa cumparati asigurare pentru orice autovehicul terestru. Apoi puteti alege nivelul de garantie in functie de varsta masinii dvs., de utilizarea acesteia etc.

In concluzie, daca va intrebati inca ce solutie este cea mai buna, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a lua o decizie:

Cati kilometri calatoresc pe an?

Pot sa obtin un imprumut pentru masina?

Am nevoie de o masina noua sau folosita?

Am bugetul pentru a anticipa reparatiile majore pe vehiculul meu?

Inchiriati un vehicul nou pentru cateva zeci de euro pe luna decat sa-l cumparati: tot mai multi soferi sunt sedusi de acest tip de oferta.

Aceste oferte de inchiriere nu sunt noi: aproape toate companiile de astazi au recurs la acestea, renuntand de multa vreme la propria flota de vehicule.

Pe de alta parte, firmele de rent a car s-au straduit mult sa-si gaseasca clienti si in randul persoanelor fizice, care sunt obisnuite sa-si plateasca abonamentul lunar sau chiria. Analizati oferta din linkul inchiriere masini Craiova.

In ultimii trei ani, LOA-urile au crescut cu mai mult de 10% pe an si reprezinta acum trei sferturi din finantarea autoturismelor noi, cu mult inaintea finantarii auto conventionale, potrivit datelor publicate recent de specialisti.