Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Cum sa iti alegi corect lenjeria de pat?


Daca vrei cea mai buna lenjerie, iti recomandam lenjerii romanesti de la Dome Negruser. Lenjeria  de bumbac poate fi spalata in masina  de spalat intr-un ciclu normal folosind aceeasi temperatura a apei pe care ati folosi-o pentru alte obiecte de imbracaminte. Materialele albe sau usoare tind sa se spele cel mai bine in temperaturi mai inalte, in timp ce apa rece va impiedica culorile tesaturilor intunecate sa se estompeze.

Dupa ce lenjeria de pat a fost spalata tot ce trebuie sa faceti este sa o puneti la uscat si sa o folositi, deoarece are tendinta de a nu se sifona. Gasesti cu siguranta si lenjerii de pat bumbac ieftine din materiale de calitate.

Cearceafurile de poliester sunt de obicei moi, dar este important sa retineti ca, in timp ce aceste lenjerii nu vor avea un pret atat de mare ca cele din bumbac, aceasta se datoreaza faptului ca acestea sunt construite folosind o fibra artificiala.

Poliesterul, asa cum a fost mentionat anterior, este un material fabricat de om, care se imbina intr-o tesatura prin metode industriale. Acest tip de material ar putea sa nu fie atractiv pentru unii, in special pentru cei care traiesc intr-un mediu verde si doresc sa foloseasca materialele organice in viata lor de zi cu zi. Daca vrei lenjerii de pat de calitate, poti gasi cele mai interesante modele la Dome Negruser.

Lenjeriile de poliester au un rating de durabilitate care se apropie de cel al bumbacului. Poliesterul are in compozitie si plastic si nu se rupe cu usurinta atunci cand este folosit zilnic. De asemenea, se poate folosi din nou in alte moduri atunci cand trebuie sa fie reciclat.

Poliesterul nu respira la fel de bine ca bumbacul, insa producatorii de lenjerii au cautat sa schimbe aceasta perceptie utilizand un model simplu de tesatura care permite circulatia aerului. Acest model ii ajuta pe cei care dorm sa tina umiditatea si caldura la distanta. Cu toate acestea, calitatea de a mentine umiditatea departe nu se compara cu cea a bumbacului.

De asemenea, poliesterul nu absoarbe umezeala la acelasi nivel cu bumbacul, dar are capacitati de super-uscare rapida, care pot fi benefice pentru cei care dorm in caldura si au tendinta de a suferi de transpiratii nocturne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.