Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Importanta instalatiilor de calitate intr-o locuinta

Daca te intrebi la ce ai nevoie de o priza de pamant raspunsul se poate gasi mai jos. Prin instalatiile care realizeaza legarea la pamant se va intelege un ansamblu format din electrozi care trebuie sa fie legati la pamant si care sunt legati intre ei si conductoare  de legare montate intre electrozi. Intre ei sunt amplasate instalatii electrice.

Zona principala a instalatiilor de legare la pamant este reprezentata de o priza de pamant. Aceasta este facuta dintr-un ansamblu de elemente care vor intra in contact cu pamantul si prin care are loc transmiterea curentilor catre pamant. Conductoarele pentru legare sunt ingropate si sunt neizolate. Acestea sunt prize naturale diferite cu mult de clee artificiale, care sunt alcatuite din tevi de otel, ingropate, in scopul de a realiza legaturi.

Un sistem paratrasnet este de asemenea foarte important pentru orice locuinta. Orice obiect, mai alese cele aflate la o mare altitudine poate fi atins de trasnet. Acoperisul este cea mai expusa zona la producerea unui asemenea fenoment. Acoperisul este imbracat in materiale metalice si este predispus la a fi lovit de trasnete. Acoperisul ceramic sau acoperisul din beton pot sa devina buni conducatori de electricitate atunci cand exista un mediu umed.

Din acest motiv sunt importante serviciile de montare paratrasnet. Vara este anotimpul perfect pentur furtuni insotite de descarcari electrice. Nu avem cu sa stim dinainte unde va cadea fulgerul insa pot fi diminuate efectele negative ale tuturor acestor evenimente dezastruoase si putem sa instalam un sistem de protectie eficient, de tipul paratrasnet. Sistemele de paratrasnet sunt o cale prin care curentul de la trasnet ajunge in priza de impamantare.

Atunci cand locuinta este preavzatua cu un astfel de sistem, puterea trasnetului va fi directionata spre priza de pamant. Casa, viata membrilor familiei si bunurile materiale nu sunt afectate de acest eveniment.consila pentru fixare se face pe structuri robuste care sa asigure o buna intretinere si o mare rezistenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.