Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Care sunt avantajele peletilor din lemn?


Pentru a va incalzi in mod eficient puteti folosi brichete din paie. Mirosul este unul dintre principalele motive pentru care lemnul este preferat in locul combustibililor fosili. Ce preferi, mirosul de gaz sau de carbune? Sau cel de lemn ars? Peletii naturali din lemn de 100% natural va asigura ca veti obtine numai aroma de lemn de esenta tare de cea mai buna calitate si nimic altceva. Indiferent daca gatiti, afumati, prajiti, coaceti, sau doar incalziti camera, mirosul de lemn va fi prezent in casa.

Cand vine vorba de peleti, fumul cu cel mai frumos miros incepe de la arderea exterioara. Fumul subtire, albastru, fumul de cea mai buna calitate, poate fi obtinut numai cu un raport de umiditate potrivit.

Structura compacta a lemnului de esenta tare asigura arderea eficienta. Producatorii au petrecut o perioada lunga de timp pentru analizarea paletelor de lemn de esenta tare, care au doar cantitatea potrivita de umiditate pentru a mentine un raport perfect intre fum si ardere. Peletii din lemn care nu ating valoarea optima de umiditate degaja fum alb, amar, in loc de fum albastru pur, din cauza continutul mare de carbon.  Utilizand peleti amestec optimal veti reusi sa va incalziti eficient.

Cand spunem 100% lemn de esenta naturala, noi intelegem – fara umpluturi, fara aditivi nenaturali, doar lemn de esenta tare pura pentru o aroma pura. Sunt si fabrici de peleti care isi lipesc peletii cu aditivi si si folosesc lemn de la podele vechi sau dulapuri vechi, ceea ce inseamna ca niciodata nu stiti exact din ce lemn sunt facuti peletii. Cand cumparati peleti Bioluop puteti fi siguri  stiind ca obtineti lemn de esenta 100% naturala care nu contine aditivi sau umpluturi nefiresti, oferindu-va o aroma superioara si de neegalat. In afara de un ulei de calitate alimentar folosit ca lubrifiant pentru matrita in procesul de fabricatie, peletii  au doar 1 ingredient – 100% lemn de esenta naturala. Cu peleti de rumegus veti face economie la incalzire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.