Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Cum iti alegi masa perfecta

Masa de bucatarie extensibila este cea mai buna solutie atunci cand periodic ai musafiri. Una dintre cele mai importante piese de mobilier din bucatarie este masa. Masa trebuie sa fie stabila, rezistenta si confortabila, dar ar trebui sa aiba si alte caracteristici cum ar fi versatilitatea in ceea ce priveste dimensiunile. O masa extensbila prezinta cele mai bune solutii pentru persoanele care primesc musafiri des, iar spatiul din casa nu este indeajuns de mare pentru o masa de dimensiuni mari si fixa.

Masa de bucaratie extensibila este practica si poate oricand sa se transforme atunci cand este nevoie astfel incat toti oamenii sa evite situatiile in care trebuie sa stea intr-o pozitie incomoda. Mesele sunt concepute pe laterale sau au partea centrala mobila in asa fel incat dimensiunile sa se poata mari cu maxim 90 cm.

O masa de bucatarie rotunda este o solutie foarte buna pentru cei care vor sa imbine un design spectaculos cu utilitatea unei mese incapatoare. Avantajul unei mese rotunde tine de faptul ca aceasta este mai usor de integrat in toate locurile din casa si mai simplu de potrivit cu decorul. Faptul ca nu are colturi incomode este de asemenea un mare plus pentru ca accepta un numar mai mare de persoane si oamenii pot fi asezati in jurul mesei mai usor.

O masa ovala extensibila ofera aceleasi avantaje ca si mesele normale rotunde cu un element suplimentar, pot fi marite ori de cate ori este nevoie fara sa apara o problema cu spatiul din interior o astfel de masa este cea mai buna solutie pentru persoanele care au des musafiri si care vor sa gazduiasca mai multe persoane.

Mesele ovale sunt foarte estetice, si, daca sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, vor face fata cu usurinta utilizarilor intense. In plus, o astfel de masa se poate integra usor si eficient in decor fara sa creeze nota discordanta. Pot fi alese mese cu picioare cu design special sau mese cu un singur picior acestea fiind foarte estetice si usor de utilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.