Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

Sfaturi utile pentru alegerea centralei

Daca vreti sa faceti economie, va recomandam centrala condensatie Immergas. Cazanul compact de perete este proiectat pentru camere cu volume mici si pentru case fara anexa, subsol. In plus nu necesita camere dedicate.

Un cazan pe gaz poate produce apa calda (ACM) , in cazul in care cazanul pe gaz se numeste cazan combi: cazanul cu un singur serviciu este dedicat exclusiv productiei de caldura ca sistem de incalzire.

Dupa cum indica si numele, apa calda produsa este acumulata intr-un rezervor de stocare cuplat la instalatia de volum care trebuie dimensionata in functie de nevoile familiei (50 litri pe persoana).  Va recomandam o centrala Motan Brasov.

Cateva litri de apa fierbinte (de la 3 la 5 litri) sunt depozitate in vas . Acest proces face posibila utilizarea apei calde fara a astepta si pentru a constitui o rezerva tampon in timpul incalzirii apei pentru orice nevoie mai importanta. Acest tip de centrala este mai mica decat cele clasice.

Boilerul compact, productia de apa fierbinte este instantanee. Acest sistem de productie este foarte potrivit pentru nevoile scazute de apa calda. Preferati un cazan pentru gaze de depozitare pentru casele cu bai multiple sau cu nevoi mari de apa calda.

Un cazan pe gaz, ca orice sistem de incalzire, este dimensionat in functie de necesitatile sale in ceea ce priveste volumul de incalzire si rentabilitate. Puterea de incalzire este relativa la volumul care trebuie incalzit si la randamentul consumului sau la performanta sa energetica. Va recomandam ca pentru reparatii sa apelati la service centrala motan Brasov.

Un cazan pe gaz este un sistem de incalzire si puterea sa trebuie dimensionata in functie de volumul de incalzit. In functie de izolatia primita de casa, numarul de kilowati (kW) variaza. Puterea este exprimata in wati (W) sau kilowati (kW). Coeficientul consumului de energie este estimat la 2 pentru locuintele slab izolate si 1,6 pentru locuintele bine izolate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.